čtvrtek 29. září 2016

Visíme na visačkách

Podle počasí se to možná nezdá, ale září je skoro u konce. Je proto čas začít myslet pomalu ale jistě na konec roku a s ním spojené Vánoce. Možná si klepete na čelo, proč straším v září s Vánoci, ale vydržte ještě tak 2 týdny a ta pravá mediální masáž se rozjede naplno. Rok co rok nám obchodní řetězce tento svátek vnucují dříve a dříve.

I já měla letos velké scrapbookové plány ohledně vánočních přání, jmenovek, silvestrovských "péefek" a vůbec všeho možného. Snila jsem si o tom, jak budu objednávat dekorace, razítka a papíry s vánoční tématikou. Začala jsem sjíždět všemožná videa s touto tématikou, ukládala zajímavé nápady pro pozdější inspiraci. Malovala si, jak si po večerech budu tvořit u hrníčku čaje, až se ze mě bude kouřit. Jenže nová práce a s ní spojené školení, které vrcholí v půlce prosince obřími testy a zkouškami, mi trochu udělaly čáru přes rozpočet. Vidím to maximálně na šprtání se zákonů, předpisů a norem s kýblem kafe.

Takže tento příspěvek bude asi to jediné, čeho se na Vánoce zmůžu a čeho se ode mě dočkáte. V zásobě jsem totiž měla předdělané nějaké vánoční visačky, bez kterých se Štědrý den zkrátka neobejde. Psát totiž jména obdarovávaných přímo na balicí papír se přece jenom už kvůli praktičnosti následné "recyklace" papíru moc nevyplatí. Nehledě na to, že dárek s barevně ladicí jmenovkou vypadá o poznání lépe. 

Ale dost bylo prokrastinačního tlachání. Tady už jsou samotné moje výtvory. Jak jsem psala - plány byly velké, ale nakonec jsem stihla vytvořit jen tyto 4 sady (každá s jiným počtem kusů od 15 do 30). Ale i ty snad najdou časem svoje majitele...








A jak řešíte jména na dárcích vy? Preferujete psaní přímo na papír nebo máte taky radši samostatné jmenovky?

1 komentář:

  1. Péťo, ty červené, ty jsou... ♥ Oproti těmto jmenovkám používám opravdu jednoduché, laděné do stříbrno, hnědo, zlata, ale kdyby jsi měla ty červené v modrém provedení, tak by byly sakra moje! :))

    OdpovědětVymazat