pondělí 21. listopadu 2016

Všude samá miminka

                    (for english version, or other language, please click on translator on the right side of blog)


Před Vánocemi se to v mém okolí hemží samými novorozenými uzlíčky. O blahopřání pro dvojčátka jste už článek číst mohli (pro upamatování zde). 


Během posledního týdnu se ale dva kluci narodili i u mě v práci. Jeden pokračovatel rodu udělal radost mému kolegovi z odboru a druhý chlapeček se narodil kolegyni, díky jejímuž těhotenství jsem se do nové práce dostala ;) . Na obou gratulacích jsem si dala záležet, tak doufám, že je to na nich aspoň trochu vidět?! :) 

První se nese v trochu "hravějším" duchu. Proužkatý papír jsem maličko potiskala a doplnila kolečky přes šablonu. O strukturu a vrstvy se postaraly dvě visačky, papírová krajka, vlnitý papír, stužka a výsek s vyembossovaným nápisem. Všechno už jenom doladil mix kvítků z Paper Garden, chipboard, kamínky a provázek. 






Druhá gratulace je spíše přírodního rázu. Podklad tvoří čtvrtka s motivem dřeva z kolekce "House of roses", taktéž z Paper Garden, kterou jsem ještě maličko potiskala textovým razítkem. Vrstvení jsem docílila odrbaným kusem čtvrtky ze stejné kolekce a pergamenovým papírem. Hlavní novorozenecký motiv představuje kočárek ve středu přání. O zdobení se postarala černá nit, chipboard, mašlička, kamínky, krajka a papírové kytičky. Všechno jsem ještě důkladně postříkala bílým gessem a připojila nápis jména z papírových výseků "Vintage Line". 





Tak co myslíte? Udělají čerstvým rodičům přáníčka radost? Já pevně doufám, že ano a že díky nim budou mít krásnou vzpomínku do budoucna?! ;) 

2 komentáře:

  1. Rozhodně, mě okouzlilo to druhé s kočárkem. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Adél! Já taky doufám, že se bude líbit. První už u majitelů je a mělo úspěch, tak snad dopadne podobně i to druhé ; )

      Vymazat